فاکتور ها و خرج کرد ایشون در شورای حل اختلاف سندیت داره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۳ #63820472

با عرض سلام خدمت شما
بنده در ماه اخیر تصادفی کردم که خودم مقصر شناخته شدم. کارشناس بیمه بنده برای خودرو شخص زیان دیده از سقف ۹ میلیون بیمه بنده ۷ و نیم میلیون خسارت براورد کرد اون شخص برای خودروی خودش ۱۵ میلیون تومان هزینه کرده و الان ادا میکنه که باید مابقی اون پول رو برای من واریز کنی. در صورتی که دادگاه برای شکسته شدن بینی پدر ایشون که صندلی جلوی ماشین نشسته بودن و کمربند نداشتن ۱۰% درصد دیه کامل فرد بالغ رو تعیین کرده و مادر ایشون هم ابرو شون شکسته شده بود ۵ % تعیین کرده که چیزی حدود ۵۰ میلیون تومان میشه. ولی باز هم تقاضای پول میکنن. و میگن اگه پول رو ندید من خسارت افت قیمت ماشین هم میگیرم ازتون. خودرو ایشون ال نود مدل ۹۱ هستش رنگ سفید بنده و همسرم داخل این شهر غریب هستیم و هر دو دانشجو کار ثابتی ندارم و گذران زندگیمو از راه مسافر کشی با خودرو تامین میکنم. لطفا کمکم کنید ممنون.
سوالات بنده از شما:
آیا میتونه خوردویی که من باهاش تصادف کردم که بنام همسرم بوده و بعد حادثه خودرو فروخته شده و شخص خریدار هم پلاک خودرو رو عوض کرده خودرو رو جلب کنه و بخابونه؟
آیا با توجه به مدل ۹۱ بودن خودرو ایشون میتونه بابت افت قیمت مبلغ قابل توجهی بگیره؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مدل ماشین معمولا افت قیمت تعلق نمیگیرد و خدرو فروخته شده قابل توقیف نیست.

سلام
هر گونه خسارتی که موجب تنزل قیمت خودرو با قبل از تصادف شده باشد قابل مطالبه است چنانچه به فاکتورهای ایشان معترض نباشید میتواند ملاک محاسبه خسارت واقع شود