اثبات زنا فقط با فیلم امکان پذیر است بعد از ۳ماه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۳۵ #63815773

سلام خسته نباشید.
من یک پسر مجرد هستم و یک زن متاهل حدود ۲سال پیش میگفت بیا دوست شیم و من قبول نمیکردم الان حدودا ۱ساله جدا شده
۳ماه پیش مهمونی دعوت بودیم تولد بودیم و من هنوز نرفته بودم اون خانومه زنگ زد که بیا باغ دور هم جمع هستیم و ..
بعد ما رفتیم تو حیاط قدم زدیم من خیلی مست بودم از خود بی خود بودم اگه در این حالت اصرار به رابطه کردم و بچه ای تشیل شده باشه ایشون میتونه بعد از ۳ماه ادعا کنه که منو ب زور وارد رابطه کرده و تجاوز به عنف ثابت شه؟ در صورتی که نه اقراری هست نه شهادتی فقط اگه فیلم گرفته باشه
در طی این ۳ماه هم زنگ زده که بیا باغ پیشمون و چرا نمیایی و … میتونه با فیلم مثلا تجاوز به عنف رو ثابت کنه ؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اثبات این موضوع بسیار مشکل است.

ممکن است، قاضی می بایست بر اساس مستندات به علم رسد

با سلام به عنوان اماره قضایی از فیلم میتوان استفاده نمود

سلام
موضوع بستی به محتوای فیلم دارد و تصمیم دراین خصوص بسته به نظر قاضی است

اثبات تجاوز به عنف سخت است و فیلم گرفتن عنف بودن ان را زیر سوال می برد

باسلام و درود بله به عنوان اماره قابل استناد است.

با سلام در صورت شکایت شاکی و دلایل پرونده قابلیت استناد به فیلم نیز میتواند مورد توجه دادگاه و قاضی پرونده قرار گیرد.