چطور میتونم درخواست خسارت بدهم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۹۰ #63802107

سلام. از فردی شکایت کردم به عنوان توهین و تهمت و محکوم شد به ۶ ماه حبس تعزیری که تبدیل به ۲ ملیون جزای نقدی به دولت شد.میخوام اقدام کنم برای طلب خسارت..چطور باید اقدام کنم و چقدر زمان میبره برای رسیدگی.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید اقدام به طرح دعوای حقوقی مطالبه وجه کنید و با اثبات ورود خسارت آنرا مطالبه کنید

سلام.ضرر و زیان مادی ومعنوی قابل مطالبه است. زیان معنوی از طریق عذر خواهی طرف مقابل یا درج در جراید ودر مواردی با تعیین وتبدیل آن به پول، قابل جبران است.
زیان مادی،شامل هزینه های دادرسی وخسارات مادی وحق الوکاله وکیل، وضرر وزیان وارده که به سبب این اقدام متهم وارد شده باشد،از بابت تسبیب و لاضرر حکم به جبران آنها صادر میشود...

سلام
می توانید دادخواست ورود خسارت را بدهید و بار اثبات آن با شما است .

ابتدا باید ورود خسارات را ثابت و سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید

سلام
نوع خسارت را از نظر خود تعیین کنید و بعد مستندات کافی برای اثبات آن داشته باشید پس از آن اقدامات قانونی را آغاز نمایید.

اگر خسارتی از لحاظ مادی ،به شما وارد شد میتوانید اقدام کنید

سمه تعالی : چنانچه محکوم به توهین و ..... شده باشد شما میتوانید در صورتیکه از مقامات اداری یا کارمند دارای رتبه اداره یا دارای شخصیت شناخته شده ایی باشیدمیتواند مطالبه خسارت معنوی کنید که قاضی محکوم علیه را محبور به عذر خواهی از شما در محل وقوع جرم خواهد کرد یا در روزنامه رسما از شما معذرت خواهی نماید ...
ولی خسارت مادی منوط به این موضوع است که توهین ایشان منجر به از دست دادن چیزی شده باشید که مادیت ومالیت داشته باشد .لذا اگر مشخص میفرمودید چه خسارتی با توهین ایشان به شما وارد شده بهتر میتوانستیم موارد قانونی رو تقدیمتان کنیم