آیا میتوانیم معامله را فسخ یا باطل کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۸ #63801156

با سلام
ما به صورت قولنامه یک مکان را خریدیم که در متن قولنامه به عنوان یک باب مغازه ملکی شش دانگ ذکر شده است، متاسفانه وقتی به شهرداری مراجعه کردیم، متوجه شدیم که مکانی که خریدیم پیلوت یک واحد مسکونی است که بدون هیچ مجوزی به مغازه تبدیل شده است. در واقع، به جای یک مغازه تجاری، یک پیلوت مسکونی به ما فروخته اند. اگرچه این ناحیه در نقشه تفضیلی در موقعیت تجاری است، اما ملک مذبور تجاری نیست و فقط پیلوت است. میخواستم بدانم آیا میتوانیم معامله را فسخ یا باطل کنیم؟ کلیه خیارات به جز تدلیس ساقط شده است. لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست فسخ معامله ثبت کنید

با توجه به تدلیس فروشنده می توانید دادخواست فسخ معامله را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام و ارادت
بله میتوانید بدلیل احراز تدلیس معامله را فسخ نمایید . برخی از خیارات حتی با درج در متن قرارداد اسقاط نمی شوند .