آیا بدون بدون دلیل می‌تونه مهریه رو مطالبه کنه؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۶۲۴ #63788792

سلام،
دختر خانمی باداداشم عقدکرده که گویاازقبل از عقد فقط قصدشون گرفتن مهریه بوده چون الان که عقدکردن بدون دلیل طلب مهریه کردن و بهونه خونه گرفتن که داداشم قبل ازعقدهم خانه و ماشین داشتند که ایشون دیدند وبه خانه رضایت دادند ولی الان گیردادن به خونه که خونه باید جایی باشه که من میگم والان یک سال هست که قهرکرده و هیچ دلیلی ندارن مگر خونه هر وقتم برای صلح رفتیم وکسی فرستادیم همش میگن خونه ومیگن میخان طلاق بگیرن و مهریه شون رو میخان الان ایشون میتونن بدون دلیل طلب مهریه بکنن؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بمحض جاری شدن صیغه عقد و ثبت آن، زوجه در هرزمان که بخواهد میتوانندمهریه را مطالبه نمایند و هیچ دلیل خاصی نیاز ندارند، و زوج میبایست که در پذیرش مقدار مهریه استطاعت مالی خودرا در نظر بگیرد و سپس اقدام به قبول آن نماید.

بادرودوسلام مهریه بدین دلیل که حق زوجه می باشد هرزمان بخواهد قابلیت مطالبه دارد.

سلام
مطالبه مهریه مستلزم دلیل و مدرک نیست و هر زمان قابل مطالبه از زوج است .

با سلام بله ایشان هر زمان که بخواهد میتواند مهریه اش را مطالبه نماید و نیاز به دلیل نیست و حق طلاق با مرد است و زوجه تنها با اثبات عسر و حرج میتواند طلاق بگیرد.

با سلام
مهریه حق زوجه میباشد و هر زمان که بخواهند میتوانند آن را مطالبه نمایند.

زوجه برای طلب مهریه نیاز به هیچ دلیلی ندارد و هر موقع که بخواهد میتواند مهریه را از زوج مطالبه کند

با سلام .برای گرفتن مهریه نیاز به دلیل ندارد رو زوجه هر زمان میتواند مهریه را مطالبه نماید .