سفته حسن انجام کار چه مشخصاتی باید داشته باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۵۰ #63788

با سلام 4ماه در شرکت خصوصی بعنوان ویزیتور استخدام شدم بیمه نکرده وقرارداد نبسته اند
دو ماه آخر هم حقوق ندادن چون میگفتن فاکتور ها رو باید تسویه کنی در حالی که در این مورد صحبتی نکردیم با توجه به اینکه سفته بابت حسن انجام کار بهشون دادم (تاریخ ندارد) (و سفته ی 12میلیونی رو من به اشتباه 60 میلیون نوشتم و شرکت متوجه نشد) با شکایت من مشکلی برایم از نظر سفته پیش می آید
خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برگه های مربوط به سفته سقف قیمتی تعیین شده دارند لذا در صورتیکه مبلغ بیشتری را قید کرده باشید مانند یک رسید میباشد و شما میتوانید ضمن مراجعه به اداره کار علیه کارفرما شکایت کنید.