آیا اگر خانمی بعد از طلاق و درحال دریافت مهریه، با شخص دیگری ازدواج کند، مهریه اش قطع میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۵ #63787106

اگر خانمی که طلاق گرفته و در حال حاضر ماهیانه مهریه اش را دریافت می کند اگر با شخص دیگری ازدواج کند اون مهریه ماهیانه قطع می شود؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر ارتباطی میان این دو امر وجود ندارد

سلام و عرض وقت بخیر
ازدواج مجدد زن مانع دریافت مهریه ازدواج قبلی او نخواهد بود.
موفق باشید

خیر مهریه قطع نخواهد شد

خیر . مهریه جزو مطالبات خانم بوده و ازدواج کجدد تاثیری در دریافت مطالبات وی ندارد .