نفقه بهشون تعلق میگیره اگه میگیره چقدر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۷۱ #63785051

سلام
من حدودا ۲ ساله که عقد کردم و الان تصمیم به جدایی گرفتم دادخواست طلاق دادم حدودا ۱۲۰ گرم طلا دست خانومم دارم و مهریشم ۵ تا سکه است رابطه ای که منجر به عدم باکره بودن ایشون بشه نداشتیم میخواستم بدونم نفقه بهشون تعلق میگیره اگه میگیره چقدر ؟؟؟
در ضمن من هیچ چیزی ندارم نه خونه نه ماشین
در حال حاضرم بیکارم هستم
ایا میتونم طلا هارو پس بگیرم اگر میتونم چطوری
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه را میزان آن را کارشناس رسمی دادگستری تعیین میکند و طلاها را میتوانید استرداد کنید و مهریه هم در طلاق قبل از نزدیکی نصف مهر است

به محض ازدواج زن مستحق دریافت نفقه میشه.
در مو د اینکه طلاجات رو مستردکنین در صورتیکه قبل از عقدباشه قابل مطالبه نیس اما طلاجات بعداز عقد قابل مطالبه است.و همسرتون میتونن در قبال مهریه این طلاجات رو توقیف کنن

با درود بله مستحق نفقه می‌باشند.

نفقه به ایشان تعلق میگیرد و در صورتی که اسناد مالکیت(فاکتور) بر طلاها داشته باشید و طلاها موجود باشند قابل پس گرفتن هستند
در خصوص عدم توانایی پرداخت هم نهایتا میتوانید اعسار بدهید

با سلام
نفقه از تاریخ عقد به ایشان تعلق میگیرد همچنین ایشان حق حبس هم دارند
طلاها در صورت داشتن فاکتور به اسم شما و موجود بودن و ...میتوان رجوع از هبه و استرداد داد

نفقه از زمان عقد به ایشان تعلق میگیرد .
در خصوص طلاها اگر رسید و فاکتور آنها به اسم شما می باشد و اکنون موجود می باشد میتوانید رجوع از هبه نمایید .

نفقه به ایشان تعلق میگیرد . و میزان نفقه توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیایی می گردد.
اگر طلاها موجود باشد و زوجه اعلام نماید در ید ایشان است و به هر دلیلی ازبین نرفته یا موجود نیست قابل مطالبه است.