اگر زوج روز ۲۹ درخواست اعسار را ثبت کند امکان جلب او توسط زوجه وجود دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۸ #63782930

جوری که شنیده ام بعد از اینکه دادگاه زوج را به پرداخت مهریه محکوم کرد.زوج ۳۰ روز مهلت دارد تا درخواست اعسار نماید.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،در این‌ موارد تا تعیین تکلیف در ارتباط با‌ دادخواست اعسار مساله جلب منتفی است.

باسلام و درود تا مدت زمان تعیین تکلیف دادخواست اعسار، جلب امکان پذیر نمی باشد.

با سلام
اگر موضوع حکم محکومیت به پرداخت وجه باشد ، طرح دعوی اعسار مانع صدور جلب خواهد بود .

خیر تا زمان تعیین تکلیف دادخواست اعسار جلب صورت نخواهد گرفت

درود بر شما، در این موارد تا زمان تعیین تکلیف وضعیت اعسار زوج، چلب منتفی خواهد بود

اگر موضوع حکم محکومیت به پرداخت وجه باشد ، طرح دعوی اعسار مانع صدور جلب خواهد بود .

سلام اگر ظرف ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه اعسار ثبت شود، تا مشخص شدن وضعیت اعسار زوج جلب نخواهد شد.