متوجه شدم حقوق من بالا تر است اما در قرار داد حقوق کم ذکر شده؛ چه اقدامی بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۸ #63760926

سلام
در یک شرکت کار میکردم و در انجا به مدت ۳ سال مششغول بوده ام
هر سال قرار دادی را به من میدادند با عنوان کارمند فنی
اما شغل من چیز دیگری بوده است
حال بعد از گذشت ای سالها متوجه شدم حقوق من بالا تر است اما در قرار داد که امضا کرده ام چون کارمند فنی ذکر شده است حقوق کم به من میداده اند
و در قرار داد اضافه کاری صفر برای من رد میشده و من هم امضا میکردم
ایا میتوانم شکایت کنم
اخه میگن چون امضا کردی قرار داد رو همه چیزو پذیرفتی و هیچ چیزی نمیتونی ادعا کنی

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مشخص نکردین که از کجا به این نتیجه رسیدید حقوق شما باید بالاتر می بوده؟! میزان حقوق در قواعد کارگری تابع حداقل تعیینی سالانه و قرارداد هست ، به نظر نمی‌رسه شما حقوق کمتر از اداره کار داشته باشید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. هر چند که همه چیز بستگی به تعهدات متن قرارداد فیمابین دارد، ولی در صورتیکه که از حقوق پایه مشمول مقررات قانون اداره کار کمتر باشد، می توانید ایراد نمائید..
موفق باشید..

باسلام
قرارداد معتبر میباشد ونمیتوان کاری کرد لذا درصورت کمتراز وزارت از کار قرارداد باطل است

سلام
شما از طریق اداره کار محلی که کار میکردی اقدام به شکایت کنید