ایا امکانش هست من قرارداد رو در مشهد تنظیم کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۶ #63747748

عرض ادب ، من میخوام با فردی که در شهر دیگری هست معامله‌ای انجام بدم نیاز هست که قراردادی در دفتر ثبت اسناد بینمان بسته شود . ولی بخاطر فاصله مکانی امکانش نیست . ایا امکانش هست من قرارداد رو در مشهد تنظیم کنم در محضر و بعد برای ایشون بفرستم اهواز ایشون هم ثبت کنند در محضر ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکانپذیر است.

با موافقت طرفین ممکن است.

با درود امکانپذیر خواهد بود .

خیر، از ابتدا تا انتهای تنظیم و صدور سند باید در یک دفترخانه انجام شود.

باسلام
خیر امکان ندارد. طرفین برای تنظیم سند رسمی در دفاتر اسناد می بایست حضور داشته باشند تا همزمان امضا و اثر انگشت بزنند. تنها راه این است که یکی از طرفین به دیگری وکالت بدهد

با احترام امکان پذیر است

با سلام
ایشون میتوانند به شما وکالت دهند که بجای ایشان سند را امضاء کنید .