امکان طرح شکایت به مراجع قانونی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۴ #63742636

حدود یکسال هست واحد مسکونی آپارتمانی را خریداری کردیم همسایه طبقه چهارم دو بار پیاپی با وجود تذکر شفاهی اقدام به پخت رب، سرخ کردن سبزی، پهن کردن لباس در پارکینگ و حیاط ساختمان کرده است،
می خواستم بپرسم امکان طرح شکایت به مراجع قانونی است؟
در صورتی که می شود شکایت کرد چه مدارک و مستنداتی رو جهت طرح شکایت نیاز دارم؟
مجازات خاطی پس از تایید تخلف چیست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بدوا باید از طریق تصویربرداری، شهادت شهود ادله کافی جمع اوری نمایید و متعاقبا اقدام به طرح دعوای مزاحمت نمایید...

میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی از ایشان شکایت مزاحمت نمایید

بله میتوانید شکایت مزاحمت از ایشان نمایید .

با سلام - بله میتوانید طرح شکایت کنید ومدارک لازم هم شهادت شهود میباشد واگر بتوانید با دیگر همسایه ها اظهارنامه ایی برایش ارسال کنید تا از او بخواهید که دیگر تصرف عدوانی مال غیر نکند بهتر میباشد واگر توجه ایی نکرد .با دیگر همسایه ها استشهادیه تنظیم کنید ودادخواست الزام به رفع تصرف مال غیر ومال مشاعی نمایید .