بدلیل اعتیاد برادرم چه اقدامی نماییم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۱ #63727959

سلام وقتتون بخیر بنده یک برادر معتاد دارم که دیشب پدر مادرم رو اذیت کرد.تمام وسایل خونه رو شکوند.واقعا نگه داشتنش در منزل خیلی خطرناک شده.بخایم ببریم کمپ هم پول میخاد که وضع ما نمیرسه هیچ پولی نداریم لطفا یک راهنمایی کنید از طریق حکم قضایی کمپ رایگان میشه واقعا هیچ پولی نداریم الان باید چیکار کنم.صورتش رو کلی با تیغ خط انداخته

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر
اگر به شما یا پدر و مادرتون ضرب و جرح یا توهینی کرد،میتونید از ایشون شکایت کنید.در خصوص تخریب اموال هم قابل شکایت هست.حتما موقع درگیری با ۱۱۰ تماس بگیرید تا صورتجلسه بشه.‌اگر هم در حال مصرف مواد یا نگهداری بود هم میتونید با ۱۱۰ تماس بگیرید و دستگیر میشن و بعد هم روند رسیدگی به جرم.
موفق باشید

بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید. درزمان درگیری به ۱۱۰اطلاع دهید تاحضورپیداکند.

سلام
هم با ۱۱۰ تماس بگیرید تا کارهایش صورتجلسه شود و هم با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

از طریق پلیس اقدام نمایید برای. فتن به کمپ اجباری

سلام درصورت اقدام از طریق دادسرا وگرفتن مجوز به کمپ مورد تائید هدایت می شود

با سلام با پلیس۱۱۰تماس بگیرین
پس از مراجعه ایشان را به کمپ اجباری خواهند فرستاد

بله از طریق دادسرا وپلیس تحت عنوان معتادین پرخطربه کمپ اجباری فرستاده میشه