دو جنس بزرگ هم در طول زندگی مشترک خودم خریده ام انها را هم استرداد میکنند یا خیر؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۴۳ #63717670

سلام
همسرم که منزل مشترک را ۵ ماهی است ترک کرده دادخوایت استرداد جهزیه داده است و برایم ابلاغ الکترونیکی امده فلان روز بابت این موضوع به شورای حل اختلاف بروم؛ سوالم این است که اجناسی که در ابتدا زندگی ، پدر بنده برایمان تهیه کرده بود نیز استرداد میکنند یاخیر ؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
هر مالی که ایشان فاکتور ارائه کند و یا با شهادت شهود مالکیت ان را ثابت نماید قابل استرداد است

با سلام
با توجه به فاکتور و شهود قابل استرداد است

با سلام درصورتی که برای اموال لیست سیاهه وفاکتورداشته باشین متعلق به شماست

سلام
اموالی که شما تهیه فرموده اید متعلق به شماست

با سلام.اموال متعلق به شما می باشد به شرط اثبات ادعا با فاکتور ویا شهادت شهود وهمچنین خانم نیز ادعایش را باید ثابت کند

اموال متعلق به شما می باشد به شرط اثبات ادعا با فاکتور ویا شهادت شهود وهمچنین خانم نیز ادعایش را باید ثابت کند

آنچه در لیست سیاهه موجود است قابل استرداد می باشذ