آیا می توانند کارشناسان نظرشان را کلا برگردانند و بر ضد من نظر دهند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۴۱ #63708109

سلام
در دادسرا در مورد یک تصادف رانندگی کارشناسی سه نفره راننده مقابل را مقصر شناخت و بخاطر اعتراض جزیی او ب پنج نفره رفت ولی متاسفانه چند نفر از این هیئت با نادیده گرفتن متن دستور قاضی در مرحله اجرا خیلی مشکوک عمل کردند که بنده طی لایحه ای موارد نقض دستور را به دادیار اطلاع دادم و ایشان عین لایحه مرا به کارشناسان ابلاغ و دستور اقدام داد ولی این هیئت فورا نظریه نهایی را ثبت کردند که طی آن سه کارشناس بر ضد من و دو کارشناس دیگر طی یک نظریه جدا با تکرار نظر هیئت سه نفره قبلی راننده مقابل را مقصر اعلام کردند. سپس بنده به نظریه این سه نفر اعتراض و بدون درخواست هیئت هفت نفره با دلیل نقض دستور کارشناسی تقاضای رد آنرا کردم ولی دادیار خودش از کل پنج کارشناس درخواست نظریه تکمیلی رایگان کرد.
حال سوال من اینست الان که این دو کارشناس از لایحه من ناراحت شده اند آیا می توانند نظرشان را کلا برگردانند و بر ضد من نظر دهند؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان پذیر نمی باشد....

امکان پذیر و میسر نمی باشد.

بادرودوسلام امکان پذیر نمی باشد.

با درود خیر ممکن نیست

سلام وقت بخیر
امکان این امر وجود ندارد.

درود
خیر این امکان وجود ندارد.

نظریه تکمیلی به معنای توضیحات بیشتر همان نظر و رفع ابهامات است و نظر جدیدی نخواهد بود.