آیا مصدوم حادثه رانندگی می تواند پس از رضایت، مجددا طرح شکایت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۸ #63703601

سلام
من ۳ ماه پیش با یک موتور سوار تصادف کردم. برای راکب مشکلی پیش نیامد اما فردی که ترک موتور بود از ناحیه مچ پا مجروح شد. با پلیس و اورژانس تماس گرفتم. پس از حضور اورژانس و پلیس، با رضایت مصدوم پلیس کروکی نکشید و اورژانس هم محل جراحت را پانسمان کرد و به دلیل سطحی بودن جراحت گفت چون مصدوم رضایت داده که پلیس کروکی نکشد خودم او را به بیمارستان ببرم. من مصدوم را به بیمارستان منتقل کردم و مراحل درمان را که حدود ۲ هفته به طول انجامید را طی کردم و هزینه های آن را نیز پرداخت کردم و در نهایت هم با اخذ رضایت نامه و درج در پرونده بیمار مبنی بر نداشتن شکایت از من وی مرخص شد در ضمن خسارت وارده به موتور را هم به راکب پرداخت کردم. حالا پس از سه ماه اعلام کرده می خواهد از من شکایت کند و دیه و طول درمان بگیرد.
آیا وی می تواند این کار را بکند؟
اگر این کار را کرد و من محکوم شوم بیمه با توجه به اینکه کروکی از حادثه وجود ندارد مبلغ را به شاکی می دهد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
دادسرا به شکایت ایشان رسیدگی و شما به دادرسی جلب میشوید . درصورت داشتن بیمه نامه معتبر درصورت احرار تقصیر شما چه از طریق کروکی چه از طریق اقرار شما بیمه گر جبران خسارت میکند .
اما بعید بنظر میرسد که پزشکی قانونی بتواند گواهی دقیقی به ایشان بدهد

اگر شاکی رضایت بی قید وشرط خودرااعلام کند . عدول ازگذشت مسموع نیست

شکایت بعداز رضایت ، مسموع نیست و چنانچه از شما شکایت شود رد می شود . در صورت قبول شکایت ایشان، کروکی با دستور بازپرس تنظیم می شود . و از بیمه پرداخت خواهد شد