در طلاق خلعی مرد میتواند بگوید طلاق نمیدهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۶ #63695824

و با چه مواردی زن طلاق خلعی دادخواست میزند آیا با اینکه بگوید مرد بد کردار بوده دادخواست قبوله و درخواست طلاق خلعی قبول میشه

مشاوره حقوقی طلاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در طلاق خلع به دلیل نفرت بیش از حد زوجه از زوج ، زوجه جهت طلاق اقدام مینماید و برای این امر زوجه بایستی با بخشش بخشی یا تمامی مهر خود به جهت اخذ رضایت زوج برای طلاق اقدام نماید

بله در طلاق خلعی نیز نیازمند رضایت مرد است وبرای گرفتن طلاق با ادله و مدرک می توانید با عنوان عسرو هرج اقدام کنید یابه استناد موارد مندرج در عقدنامه

سلام
شما برای گرفتن حکم طلاق بصورت یک طرفه و بدون موافقت زوج، بایستی عسر و حرج خود را اثبات نمایید. یعنی باید ثابت کنید که بر اثر شرایط زندگی مشترک در فشار شدید هستید؛ به نحوی که قادر به تحمل و ادامه آن نیستید. این امر شامل موارد گوناگونی است که سوء رفتار زوج تنها یکی از آنها است. توجه داشته باشید که روند رسیدگی بسیار طولانی بوده و در نهایت، تشخیص قاضی مهم است.

بله از آنجائیکه طلاق خلعی از اقسام طلاق توافقی است بنابراین جهت طلاق نیاز به رضایت مرد است و بدون رضایت مرد امکان پذیر نیست
اگر زن دادخواست طلاق بدهد میبایست به استناد عسر و حرج درخواست طلاق نماید.
موفق باشید

با سلام
با توجه به اینکه طلاق خلعی طلاقی توافقی است بنابراین عدم رضایت مرد برای طلاق، منجر به طلاق خلعی نمی شود. در فرض سؤال شما، زن می تواند با ادله و مدارک عسر و حرج خود از ادامه زندگی را اثبات نموده و از حق طلاق بهره‌مند شود...

چنانچه مرد رضایت ندهد نمی‌توانید به این طلاق اقدام نمایید

با سلام و احترام
طلاق خلع از اقسام طلاق توافقی است
اگر مرد رضایت ندهد نمی‌توانید به این طلاق اقدام کنید
اگر در زندگی مشترک دچار مشکل و سختی هستید میتوانید به استناد عسر و حرج درخواست طلاق کنید