آیا میتوان از تماس ها و پیام های گاه به گاه تهدید و مزاحمت او شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۴ #63693917

سلام و عرض خسته نباشید

آپارتمانی بدون سند اما با بنچاق محکمه پسند در دوره گرانی از فروشنده(به دلیل اعتماد متقابل تنها با امضای خریدار و فروشنده و بنگاه، بدون شاهد و امضا شاهد) در بنگاه قولنامه شد و در دفتر اسناد رسمی پس از دریافت تمامی مبلغ توافق شده توسط فروشنده، با اکراه به خریدار منتقل شد. با درخواست خریدار(بنده) که به دلیل نداشتن سند ملک مورد معامله، شرط خرید ملک را داشتن استعلام از شهرداری عنوان کرده بود، به دلیل عدم تمایل فروشنده از انجام امور اداری و در نتیجه قبول خرج کردها توسط فروشنده، توسط بنگاه انجام شد و درنتیجه استعلام دو هفته پس از ثبت رسمی گرفته شد و متراژ ملک در استعلام ۲ متر بیشتر از متراژی که در قولنامه ذکر شده بوده قید شد( در بنچاق اصلی و مبایعه نامه ی خریدار و فروشنده قبلی در هر کدام متراژ ها متفاوت و بیشتر از قولنامه ذکر شده) هرچند خانه متراژی خریداری نشده و مظنه قیمت کل در بازار همان بوده اما پس از چند ماه که دوباره قیمت ملک بالا رفته فروشنده که خود بنگاهی معروف و کهنه کاری ست طمع کرده و مدعی ضرر خود و سود ما و همدستی ما با بنگاهی که معامله در آن انجام شد برای تلکه کردن خود(فروشنده) شده! و ادعای دریافت مابه التفاوت استعلام(۸۲ متر) و قولنامه(۸۰ متر) را دارد. (هر چند متراژ در بنچاق در مجموع ۸۷ "بیشتر از قولنامه و استعلام" ذکر شده و به همین دلیل فروشنده متراژ تقریبی که هنوز از نظر مراجع شهرداری تایید نشده بود را در قولنامه ۸۰ ذکر کرد) و در توضیحات قولنامه هم ذکر شد کم و زیاد متراژ برای خریدار و فروشنده حقی ایجاد نخواهد کرد، اما فروشنده تهدید به شکایت میکند و مدعی خسارت است و میگوید در صورت تحویل ندادن مدارک برای تنظیم شکایت خود، از ما شکایت کرده و مدعی ست تحویل ملک که تا ۲ ماه آینده با توافق طرفین در رهن مستاجر است به مشکل بر میخورد.
آیا فروشنده میتواند ادعای اختلاف متراژ و دریافت مبلغ کند؟
آیا پس از ثبت در دفتر اسناد رسمی میتواند حقی در کم و زیاد بودن ملک با توجه به ذکر آن در قولنامه هم داشته باشد؟
آیا میتوان از تماس ها و پیام های گاه به گاه تهدید و مزاحمت او شکایت کرد؟
آیا در تحویل ملک به ما (که هم اکنون در دست مستاجر است) مشکلی پیش خواهد آمد؟
آیا نداشتن امضای شاهد در قولنامه با اینکه بعدا در دفتر اسناد رسمی انتقال ملک ثبت شده، میتواند مشکلی در خرید ملک ایجاد نموده و ادعایی ایجاد کند؟
آیا فروشنده به دلیل نبود شاهد میتواند از دادن خرجکرد به بنگاه امتناع کند؟

تشکر از لطف شما و زمانی که میگذارید

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
بله شما میتوانید از ایشون به جرم تهدید و افترا شکایت کنید
باید مدارک رو بررسی کنیم و بتونیم نظر قطعی رو بهتون ارایه بدیم