من چطور میتوانم بی گناهیم را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۶۳ #63635645

سلام، زوجه بنده با جعل اسکرین شات و از ازنجا که پلیس فتا دسترسی به دیتا واتساپ ندارد، شکوائیه ای علیه من مبنی بر قذف از طریق استوری نمودن واتساپ تنظیم کرده و در مرحله دادیاری با استفاده شهود که پدر، مادر، برادر، شوهر خواهرش، عمو و دایی من محکوم کرده و این در حالی است که موارد فوق کذب است.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا فارغ از همه مدارک و شواهد ارائه شده توسط شاکی ، اظهارات شما در جلسات تعیین کننده است
ثانیا بدون امکان انتساب اسکرین شات به شما ، قطعا تصمیمی علیه‌تان گرفته نخواهد شد و به شرط درست بودن ادعای جعلی بودن، پلیس فتا متوجه موضوع می‌شود
ثالثا از جرح شهود استفاده کنید تا شهادت آنها مسموع نباشد
موفق باشید

اگر موفق به جرح شهود شوید از آنجا که اصالت اسکرین شات قابل احراز نیست دلیل اثباتی دیگری برای شاکی باقی نخواهد ماند.

درود
اگر دلایلی خلاف ادعا آنها دارید ارائه دهید امکان جرح شهود هم وجوددارد.

با درود اصالت اسکرین شات می‌بایست مورد تایید قرار گیرد.
اصل بر برائت است، هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید.
شهود نیز قابل جرح اند.

سلام از جرح شهود استفاده نمایید

میتوانید شهود ایشان را جرح نمایید.

می توانید شهود را جرح نمایید