میتونم بچه را پیش خودم نگهدارم یا دادگاه از من میگیره؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۱۱ #63632158

سلام.من در شرف جدایی هستم.شوهرم برای اینکه مهریه را ببخشم فرزند کوچکمان که ۷ ساله است را پیش خودش برده. من خودم حضانت را به او دادم.بعد از یکماه که رفتم مدرسه فرزندم را ببینم.از من امضا گرفت که بچه را ببر ولی شنبه بیار مدرسه تحویل بده.اکنون که بچه را خانه اوردم مثل نوار ضبط شده بدون مکث صحبت میکنه و همش استرس داره که من دوباره بدمش به پدرش. کلا حال روحی روانی بدی داره.میخاستم باشما مشورت کنم که اگر ببرمش پیش روانشناس و پرونده تشکیل بدم.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست عدم صلاحیت پدر اثبات گردد تا از ایشان سلب حضانت صورت گیرد

باید بتوانید عدم صلاحیت پدر را به اثبات برسانید.

سلام حق حضانت فرزند بعد از ۷ سالگی تا زمان بلوغ با پدر است و در صورت بروز اختلاف، دادگاه با توجه به مصلحت طفل و اوضاع و احوال جسمی و روحی او تصمیم می گیرد که تحت حضانت کدامیک از والدین باشد.

سلام
میبایست بتوانید عدم صلاحیت پدر را اثبات تا حضانت کودک را لغو و خود حضانت وی را بر عهده بگیرید

عدم صلاحیت پدر و یا مصلحت طفل باید اثبات گردد

با سلام
حتما در وحله اول جهت درمان روحی فرزند اقدام کنید.
سپس با استناد به گواهی روانشناس دعوی سلب حضانت به طرفیت زوج مطرح کنید و حضان فرزند را بگیرید.

وقت بخیر بایستی عدم صلاحیت پدر را اثبات کنید تا بتوانید حضانت وی را لغو و خود حضانت را بر عهده بگیرید