مجازات هک کردن تلگرام برای دفعه اول چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵,۲۰۵ #63624858

سلام
مجازات هک کردن تلگرام یکی از اقوام چیه؟برای دفعه اول هست و طرف هیچ جرم دیگه ای نداشته.
چجوری میتونه ثابت کنه که اینکارونکرده؟واقعا هم نکرده و تهمته

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات هک کردن تلگرام یکی از اقوام چیه؟برای دفعه اول هست و طرف هیچ جرم دیگه ای نداشته.
ماده ۲۵ قانون جرائم رایانه‌ای، فروش یا انتشار یا در دسترس قراردادن گذرواژه یا هر داده‌ای که امکان دسترسی غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی متعلق به دیگری را بدون رضایت او فراهم می‌کند، مرتکب جرم شده و به حبس از ۹۱روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهدشد.
اما چون بار اولش هست می تواندتقاضای تخفیف کند

چجوری میتونه ثابت کنه که اینکارونکرده؟واقعا هم نکرده و تهمته
بهترین کا ر انکار کردن است در مقابل ادعا های طرف مقابل
موفق باشید

با سلام
مجازات آن حبس و جزای نقدی میباشد
ضمنا شاکی باید با ارائه دلایل و مستندات اثبات کند که کار شما بوده و شما میتوانید منکر شوید

سلام در صورت اثبات ، مجازات حبس و جزای نقدی دارد . ضمن این که اثبات موضوع با شاکی است و او باید دلیل بیاورد و متهم همین که منکر شود کفایت می کند .

بر اساس ماده ۲۵ قانون جرائم رایانه‌ای، فروش یا انتشار یا در دسترس قراردادن گذرواژه یا هر داده‌ای که امکان دسترسی غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی متعلق به دیگری را بدون رضایت او فراهم می‌کند، مرتکب جرم شده و به حبس از ۹۱روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهدشد.