آیا مرد اجازه دارد همسرش را از خانه بیرون کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۱۸۹ #63618021

باسلام
زوجه هستم
همسرم دو بار منو از خونه بیرون کرده
به دلایل اختلافاتی که داشتیم منو از خونه بیرون کردن مراجعه کردم کلانتری و صورتجلسه کردن
از اونجایی که نه پدر دارم و نه مادر دارم و جایی برای رفتن نداشتم بعد از تماس کلانتری با بهزیستی که موفق به ارتباط نشدن با همسرم تماس گرفتن و همسرم با مراجعه به کلانتری منو برگردوندن خونه
سه روز بعد مجددا به همراه مادرشون منو از خونه بیرون کردند و من مجددا به کلانتری مراجعه و صورتجلسه تنظیم کردم
می خواستم بدونم ایا حق چنین کاری را دارد؟
من به چه صورتی می تونم پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان حق بیرون کردن شما را ندارد و میتوانید شکایت کیفری علیه ایشان تنظیم کنید

حق بیرون کردن شما را ندارد . بخاطر همین هست که شما می توانید شکایت ترک انفاق کنید

سلام وظیفه مرد تهیه منزل و اثاث البیت و نفقه دادن است . با وجود اخراج از خانه شما می توانید شکایت ترک نفقه مطرح نمایید .

با سلام
همسر شما به هیچ وجه حق بیرون کردن شما را ازخانه ندارد لذا شما به استناد دو فقره گزارش تنظیم شده در کلانتری و اینکه شما را از خانه بیرون کرده است شکایت ترک انفاق مطرح نمایید

مسکن جزء نفقه شما است و همسرتان قانونا حق بیرون کردن شما را از منزل ندارد علی ایحال می توانید دادخواست مطالبه نفقه داده و اثبات کنید که خروج شما از منزل به دلایل فوق بوده تا برای شما نفقه ای تعیین شود.

با سلام و احترام با طرح شکایت کیفری ترک انفاق در دادسرا مستند به دو گزارش کلانتری یاد شده مبنی بر بیرون نمودن شما از منزل و تماس با بهزیستی برای پذیرش شما با ایشان برخورد قانونی بنمایند.