بستن درب ملک موروثی چگونه می باشد و چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۶ #63572148

سلام
پدر و مادر بنده هر دو فوت کرده اند و یک ملکی ارثی از پدرم به جا مانده در حال حاضر کسی در منزل ساکن نیست اما خواهر و برادرم به راحتی آنجا رفت و امد میکنند ولی من رفت و امدی ندارم
میخواستم بدانم میتوانم درب منزل را از طرف دادگاه قفل کنم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما به عنوان ورثه مرحوم ها که از ایشان ارث می برید و تبعا ملک موروثی نیز متعلق به شماست می توانید با اخذ گواهی انحصار وارثت و با ارائه سند مالکیت تقاضای رفع تصرفات و پلمب ملک تا تعیین تکلیف را از دادگاه بخواهید.

سلام می توانید تقاضای تحریر ترکه و مهرو موم انرا نمایید