با اثبات خیانت میشه کاری کرد که پیش قاضی کارش پیش بره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۶ #63570782

سلام وقت بخیر.
چند وقته که شوهر یکی از اقوام به همسرش گفته که تمایلی به زندگی کردن با تو ندارم و میخوام طلاقت بدم. خانم این آقا داخل گوشی شوهرش صدای ظبط شده ای پیدا میکنه که با یک خانم دیگه در حال صحبت و خوش و بش کردن و قربون و صدقه رفتن هم هستن و اسم خانمش رو هم میارن .

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ضبط صدا محکمه پسند نمیباشد

صدا تنها اماره است و دلیل محسوب نمی شود.

با درود هریک احکام خاص خود را دارد
به صرف رابطه مجازی رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود گرچه رویه شعب متفاوت است

دوست عزیز عنوان نکردید که چه اقدامی می خواهید انجام بدهید اما صرف مکالمه تلفنی بدون سایر دلایل دیگر اثبات کننده رابطه نامشروع نمی باشد بلکه صرفا یک دلیل و اماره محسوب می شود

با سلام وقت بخیر
صرف ظبط صدا به عنوان سند نیست ولی میتوان به عنوان اماره ای باشد نزد قاضی

شامل ادله محکمه پسند نمی باشد ولی میتوان بعنوان قرائن و امارات استفاده نمود

باسلام واحترام
کاربرگرامی مشخص نکرده اید چه کاری پیش برود . بایک مکالمه ضبط شده نمی توان براحتی رابطه نامشروع را اثبات کرد و برفرض محال اثبات توسط خانم، در طلاق توسط مرد تاثیری ندارد