صلح روی سند منزل، مانع توقیف آن برای مهریه میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹,۲۶۲ #63564395

سلام
همسر بنده منزل به نام خودش بوده و الان متوجه شدم به نام پدرش صلح کرده،
آیا من که مهریمو اجرا گذاشتم میتونم به عنوان مهریه خونه رو توقیف کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر صلح نامه عادی بوده باشد می توانید ابطال انرا بخواهید و قابل استناد نیست اما اگر رسمی بوده باشد و قبل صدور اجراییه صلح شده باشد نمی توانید کاری نمایید مگر اینکه اثبات شود بعداز صدور اجراییه صلح شده است

اگر صلح ایشان رسمی باشد و قبل از صدور اجرائیه انجام شده باشد خیر نمیتوانید توقیف نمایید در غیر اینصورت میتوانید توقیف نمایید . راهکارهایی هم برای ابطال صلح ایشان وجود دارد .

سلام
اگر صلح بعد از صدور اجراییه باشد قابل توقیف است و اگر قبل از آن باشد چنانچه معامله صوری باشد قابل ابطال است.

سلام
اگر ثابت شود که برای فرار از پرداخت مهریه شما صلح کرده قابل توقیف است.
تشخیص اینکه فرار از دین هست یا نه بر عهده دادگاه می باشد.

با سلام
اگر قبل از درخواست مهریه بوده،آنگاه باید احراز شود که برای فرار از دین و پرداخت مهریه این عمل صورت کرفته یا خیر ،که اگر جهت فرار از مهریه بوده باشد قرار داد صلح باطل خواهد شد زیرا شما طالب مهریه اید و ن صلح به پدرشان.
اما اگر بعد از درخواست شما و مطلع شدن ایشان از قصد شما،اقدام به صلح نموده باشند بدیهیست صلح باطل است زیرا در جهت فرار بوده و شما نیز رضایت به صلح نخواهید داد.
با این توضیحات بعرض میرسانیم که احراز واقع توسط مقام محترم قضایی(قاضی دادگاه)باید صورت پذیرد.

درصلح عمری مالکیت قطعی منوط به فوت مصالح ( شوهر ) می باشد به عبارتی با فوت شوهر صلح کامل میشود .

سلام.خیر.با توجه به اینکه صلح مقدم بر توقیف ملک توسط شما و به عبارتی مقدم بر دادخو است مطالبه مهریه هست توقیف ملک امکانپذیر نیست