میتوان خونه ای که الان شخص مستاجر واقعی سکونت ندارد و کسی دیگه زندگی میکنه که هیچ رابطه قراردادی با من ندارد، با همون حکم تخلیه، تخلیه کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۴۳ #63548749

سلام
وقت بخیر
بنده یه واحد آپارتمان اجاره دادم ولی پس از مراجعه متوجه شدم شخص دیگری ساکن می باشد سپس بر مبناء اینکه بدون اذن و اجازه بنده به غیر واگذار شده و فسخ قرارداد شکایت کردم و حکم تخلیه گرفتم آیا می شود خونه ای که الان شخص مستاجر واقعی سکونت ندارد و کسی دیگه زندگی میکنه که هیچ رابطه قراردادی با من ندارد، با همون حکم تخلیه دادگاه، تخلیه کرد.
ممنون از راهنمایی تون

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله تخلیه مطابق همان حکم می بایست اجرا گردد

درود
بله حکم‌تخلیه قابل اجراست.

سلام دادخواست خلع ید علیه متصرف ار طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

سلام با توجه به اینکه حکم تخلیه نسبت به ملک مذکور گرفته شده است می توانید حکم را اجرا کنید .

درود
بله می توانید حکم تخلیه را اجرا کنید.

درود:باتوجه به قراردادی که بامستاجر اولی داشتین می توان حکم تخلیه را اجرا کرد ،ولی در مورد مستاجر دومی می توان دادخواست،کیفری بابت خلع ید،داخواست حقوقی جهت مطالبه ضرر وزیان از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام نمود.

سلام، می توانید حکم تخلیه را اجرا نمایید حتی اگر شخص دیگری متصرف باشد