گفت به جرم هتک حیثیت از من شکایت می کنه؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۵ #63545776

سلام مدتی هست که من درگیر گروهی شدم که مدام برای من طلسم و جادو های سیاه و سنگین می زنند و من به خانه ی یکی از این افراد مراجعه کردم و به اینستاگرام پیام دادم که از زندگی من بروید بیرون و دیگه حق ندار ید برای من جادو بزنید. این اقا و خانم که با همدستی چن نفر جادوگر برای من مشکل درست کرده اند و مدام جادو می زنند به من گفتند که تو دروغ میگی و مدرک نداری و این اقا به من لقب "هرزه" داد و گفت به جرم هتک حیثیت از من شکایت می کنه در صورتی که من به او گفتم میخوام از شما شکایت کنم و ادرس تون رو بدید چون ایشون نقل مکان کردند و من ادرس یکی شون رو دارم. به نطر شما بنده چکار کنم؟ بهشون گفتم از زندگی من برید بیرون و چن تا فحش هم دادم ولی فحش ناموسی ندادم
من به جادو باور نداششتم ولی متاسفانه جادو و طلسم برای من انجام دادند و باعث مشکلاتی برای من شدند که حتی این انرژی منفی که سمت من فرستادند و موکل های شیطانی باعث فرسایش روح و روان من شده
لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق ماده ۱۳ قانون جرایم رایانه‌ای، مجازات کلاهبرداری رایانه‌ای (رمالی و فالگیری رایانه‌ای)، رد مال به صاحب آن و همچنین حبس از یک تا پنج سال و یا جزای نقدی از دو تا ده میلیون تومان و یا هردوی مجازات‌ها، خواهد بود. در ضمن در خصوص جرم فحاشی نیز اگر اثبات شود قابل پیگرد می باشد.

با سلام
توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات جزای نقدی درجه شش (بیست میلیون ریال تا هشتاد میلیون ریال) خواهد بود.البته منوط به اثبات است .

با درود صرف آنچه در سوال آمده است نتیجه‌ نمی‌دهد مگر رمالی می‌کنند و وجه ای از شما دریافت داشته اند، اگر شما فحاشی کرده یا آنها با اثبات هریک مجرم شناخته شده و اگر مشمول حد قذف نباشد مجازات آن جزای نقدی است

در صورت اثبات جرک فخاشی می توانند علیه شما شکایت کنند شما هم می توانید در صورت اثبات موضوع علیه ایشان به جرم رمالی و کلاهبرداری شکایت کنیدبهتر است با وکیل مشورت کنید

برای فحاشی اگر دلیل و مدرکی دارند می‌توانند شکایت کنند،اقدام قانونی درجهت شکایت از ایشان برای شما نیز متصور هست اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید