چگونه می توانیم به رای کمیسیون ماده صد اعتراض کرده و رای را باطل کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۴ #63514247

در روبه روی ساختمان ما در قسمت ضلع جنوبی ملک ما که حیاط در آن واقع است ساختمان سازی
می کنند و در طبقه دوم آن قرار است حیاطی تعبیه کنند با پنجره های تمام شیشه و ویلایی شبیه خانه باغ و ویلا که اشرافیت کامل به ساختمان ما را دارد و اندازه پنجره ها در طبقه اول و در طبقه دوم که قرار است پنت هاوس با ویوی تمام شیشه از کف طبقه تا سقف بدون رعایت کردن مقررات ملی و الزامات عمومی ساختمان که از این رو با توجه به همین تخلفات شهرداری به مدت یک ماه دستور توقف عملیات را داده بود ولی متاسفانه خبری ما نداشتیم به شهرداری مراجعه کردیم می گفتند کمی زود می فهمیدید و ما دستور توقف داده بودیم و زودتر شکایت می کردید رای برای آن صادر شده به شهرداری درخواست توقف عملیات می دهیم ولی امروز و فردا می کنند ترتیب اثر نمی دهند در حال حاضر متاسفانه در کمیسیون ماده صد آن هم باز به زور طوری که می گویند در کمیسیون هم ۷ تا ۱۰ روز به آن رای داده نمی شد، رای ساخت صادر شده است . حال ما چگونه می توانیم به رای کمیسیون ماده صد اعتراض کرده و رای را باطل کنیم گویا اعتراض به کمیسیون تجدید نظر ده روز بعد از رای صادره بوده که دقیقا اطلاعی از وقت رای صادره نداریم ولی می گویند راهی برای باطل کردن رای در دیوان عدالت اداری وجود دارد آیا راهی وجود دارد که رای را باطل کنیم. لطفا با تمام جزییات راهنمایی کنید و مراحل باطل کردن رای صادره را شرح دهید ممنون از لطفتون.

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از طریق دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست و درخواست مسدود کردن پنجره کنید .

سلام
با داشتن ادله کافی از طریق دیوان عدالت اداری امکانپذیر است

سلام
ابطال آرای قطعی شده کمیسیون ماده صد شهرداری با داشتن ادله کافی از طریق دیوان عدالت اداری امکانپذیر است. ضمن تقدیم دادخواست به دیوان، می توان تقاضای صدور دستور موقت نیز نمود تا پس از احراز فوریت امر از سوی قضات دیوان، در اسرع وقت عملیات مورد نظر تا رسیدگی نهایی متوقف گردد.

سلام
اگر مطمئن هستید ضوابط شهرداری را رعایت نکرده و موجب اضرار به شماست از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست و درخواست مسدود کردن پنجره نمایید.
تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بسیار راهگشا می باشد