ایا ممکنه حقی از بنده ضایع بشه و بنده چگونه باید اثبات کنم برای خرید شرکت این پول ها به حساب بنده واریز میشده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۱۰ #63477426

سلام بنده از شرکتی اخراج شدم و پس از شکایت از کارفرما مبنی بر دریافت نکردن حق و حقوق سنوات خدمت عیدی و پاداش ومرخصی و حقوق معوقه خود و پس ازچند جلسه که به کار فرما ابلاغ شد ایشون در جلسات شرکت نکرده و رای هییت تشخصی مبنی بر پرداخت حق و حقوق توسط کار فرما بوده وپس از ان کار فرما اعتراض زدع و درجلسه حل اختلاف حاظر شده ولی مدرکی مبنی بر پرداخت حق و حقوق بنده نداشته ولی پرینت پول هایی که به حساب بنده میریخته رو گفته دارم بنده برای شرکت خرید میکردم و پول هایی که میریخته به حساب بنده برای خرید شرکت حالا میگوید این پول هارو برای حق وحقوق ایشون میریختم و فیش بانکی و توسایت گذاشته به عنوان مدرک که واسه ۶ماه اخری است که در شرکت مشغول بوده ام ولی هیچ گونه رسیدی مبنی بر پرداخت حق و حقوق بنده ندارد و فیش بانکی بدون مهر و امضا بانک قرار داده که هیچ گونه اعتباری ندارد

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حسب اظهارات قابلیت اثبات و احراز ندارد.

حقوق و مزایا وزارت کار هرساله توسط شورای عالی کار تعیین می شود لذا کارفرما مکلف است به تفکیک در فیش حقوقی شما لحاظ کند و همچینین از روز اولی که مشغول به کار شدید شمارو نزد بیمه تامین اجتماعی بیمه نماید لذا شما مستحق دریافت حدقل های وزارت کار و همچنین حق سنوات می باشید لذا هیات حل اختلاف اداره کار حکم به بازگشت جنابعالی و مکلف کردن کارفرما به حق و حقوق شما می نماید حالا نهایتا مابه التفاوت حق و حقوق شما در صورت اثبات آن پرداختی ها توسط کارفرما و اگر حکم به بازگشت داد و کارفرما یا شما مایل به ادامه همکاری با آن مجموعه نبودید کارفرما مکلف به پرداخت ۴۵ روز حق سنوات به ازای هر سال کار شما می باشد

درود .شما میبایست ثابت کنید که واریزی ها به حساب شما بابت خرید برای شرکت میباشد

به‌نظر نمی رسد بتوانید ثابت کنید

با سلام، کارفرما مدعی است نه شما ایشان باید ثابت کنند مبالغ پرداخت شده برای حقوق شما بوده نه ایشان

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است قابل اثبات نیست

بااحترام
وسایلی که از برای شرکت از فروشگاه مدنظر خریداری میشده را از فروشگاه بخواهید و تحویل چه کسی دادید را نیز عنوان نمایید