آیا در قانون حداقل ارتفاع سقف و قانون نصب آسانسور مطرح نشده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۲ #63473777

سلام

ممنون از وقتتون.

بنده یه آپارتمان چند ماه پیش خریداری کردم،پایان کار در سال ۸۷ صادر شده، الان متوجه شدم ارتفاع سقف دو متر و شصت سانته.آیا قانون حداقل ارتفاع تعیین نکرده؟

مورد بعد اینکه این مجتمع ۵ سقف داره،یه زیرزمین که ۶ تا انباری توش ساخته شده،همکفش که پارکینگه و ۳طبقه دو واحدی هم روی پارکینگ،اما آسانسور نداره.

آیا ملزم به نصب آسانسور نبوده؟

ممنون میشم پاسخ منو بدین

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حداقل ارتفاع از کف تا سقف ۲ متر ۷۰ و قطر سقف ۴۰ سانتی
متر است.

در قانون ساختمان های بالای ۳ طبقه مکلف به احداث آسانسور هستند یعنی حداقل باید چهار طبقه باشند

طبق ضوابط و مقررات شهرسازی و ساختمانی و ضوابط معماری حداقل ارتفاع از کف تا سقف ۲ متر ۷۰ و قطر سقف ۴۰ سانتی متر است.

بایستی پایان کار را ملاحظه کنید و با واحد شهرداری برای دریافت سوابق ملک مکاتبه نمایید تا متوجه این موضوع ضشوید .