طلاق خلعی بر اساس ماده ۱۱۴۶ است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۰۳ #63459210

با سلام
قاضی پرونده طلاق به درخواست زوجه، دادنامه ی طلاق همسرم را صادر کرده منتها در محتوای دادنامه از یکسو به احراز عسر و حرج زوجه توسط قاضی اشاره شده و لذا استناد دادنامه به ماده ۱۱۳۰ از قوانین مدنی بوده است.

اما از سوی دیگر، در دادنامه به کراهت زوجه از زوج اشاره شده و بر این اساس نوع طلاق، خلعی اعلام شده و در پی آن نیز زوجه ۰.۳۶% دانگ از ملکی که بابت مهریه سند بنام زده را بذل کرده است. اما در عین حال نیز اشاره ای نیز به ماده ۱۱۴۶ که مخصوص طلاق خلعی در ازای بذل قسمتی از مهریه است نشده است.

بعلاوه من دادنامه ی الزام به تمکین همسرم را در اختیار دارم لذا ایشان از من نفقه ای طلب ندارند. لذا استناد به ماده ۱۱۲۹ نیز بی مورد است.

حالا سوالم اینه که بالاخره فاز این دادنامه ی طلاق چیه؟ (جوابها در قالب یک تست ۴ جوابی است)

ب) طلاق بائن بر اساس ماده ۱۱۳۰ است ؟ که اون بذل مهریه نکته ی انحرافی دادنامه است.
ج) طلاق پیوندی است ؟ یعنی طلاق خلعی ولی با استفاده از ماده ۱۱۳۰ است که ناشی از بدمستی قاضی بوده است
د) طلاق دو تیکه است؟ یعنی تا یک حدی طلاق خلعی است ولی اگر زوج قبول بذل نکند تبدیل به طلاق بائن با ماده ۱۱۳۰ می شود یعنی می گویند به درک که بذل را نمی پذیری. ما طلاقش می دهیم برات؟

کدامیک ؟
متاسفانه امکان ضمیمه کردن فایل پیوست نیز وجود ندارد که دادنامه را ضمیمه کنم ولی یک لینک می گذارم که خود وکلای محترم دانلودش کنند.
مهندس -----------------

مشاوره حقوقی طلاق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید مدارک بررسی گردد...

مدارک و مستندات باید بررسی شود.

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

با درود نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد

با سلام نیاز است مدارک و دادنامه شما مورد بررسی قرار گیرد و سپس اظهار نظر شود

مدارک و مستندات شما بایستی مورد بررسی قرار گیرد

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی دادنامه صادره است