بخوام شکایت کنم باید برم دادسرای جرایم رایانه ای؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۶ #63441819

سلام من یه یه پیش خرید انجام دادم وجه رو انتقال دادم اما چون به حساب طرف ننشسته بود گفت یع مبلغی رو کارت به کارت کنم تا سفارشمو ثبت کنه بعد برمیگردونه اما بعد یه هفته پولمو برنگردوند و من کل پولی که دادمو خواستم فرشنده توی سایتش هم زده سفارش من برگشت خورده اما پول منو یه هفته ست نمیده هی بهونه میاره
چقد طول میکشه پول منو برگردونن

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و ابتدا برای مخاطب اظهارنامه ارسال کنید و در صورت عدم استرداد مبلغ دادخواست استرداد وجه تقدیم کنید.

ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید در صورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه را تقدیم دادگاه کنید

با سلام
اگر طبق فرمایش شما هم مبلغ اولیه به حساب طرف واریز شده و هم کارت به کارت ، لذا برای مطالبه وجوه پرداختی با استناد به فیش واریزی یا پرینت بانکی به طرفیت صاحب حساب اقامه دعوی نمایید

جهت ثبت شکایت کیفری به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید. میتوانید قبل از آن اظهارنامه نیز ارسال کرده و مهلت دهید تا پول برگشت داده شود

باسلام
اگرمبلغ اولی به حساب ایشان واریزشده مبلغ مازاد راباید برگرداندواگرحاضربه برگرداندن وجه مازادنشدازایشان باموضوع الزام به استرداد وجه مازاد دردفترخدمات الکترونیک قضایی شکایت کنید

سلام
به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید

سلام در حال حاضر جهت ثبت شکایت به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه می شود.