نامه کتبی رضایت به طلاق از همسرم دارم؛ اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۲ #63424060

سلام من و همسرم خیلی اختلاف فرهنگی و اخلاقی داریم..یکبار بین دعوا همسرم کتبا نوشت که هر وقت از زندگی باهاش کاملا ناراضی بودم و دیگه دوسش نداشتم طلاقم د میده و میتونم جدا شم و امضا کرده .. الان که خیلی به مشکل خوردیم و من قصد جدایی دارم از نوشته ش میتونم استفاده کنم یا چونک محضری نیست و بین خودمونه سندیت نداره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر باید رسما در دفتر اسناد رسمی وکالت طلاق بگیرید. به این برگه نمی شود استناد کرد.

این نوشته سندیت ندارد و نمیتوانید با استناد به این نوشته اقدام به طلاق نمایید .

این نوشته اعتبار قانونی ندارد شما میتوانید اقدام از جهت عسر و حرج نمایید

این نوشته شوهر مبنی بر طلاق‌ ، دلیل بر حق طلاق نیست لیکن بامراجعه به وکیل خوب و دلایل عسروحرج که درسوال شما مشهود هست .امکان طلاق برای شما وجود دارد .

با سلام
خیر این نوشته سندیت ندارد و نمیتوانید با استناد به این نوشته اقدام به طلاق نمایید .
در صورتی که عسر و حرج خود را به دادگاه اثبات نمایید میتوانید درخواست طلاق نمایید

هیچ سندیتی درباره اینکه طلاق بدهید ندارد حتی اگر این نوشته محضری بود