آیا راهی است که مهریه داده شده بازگردانده شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۰ #63422173

باسلام
همسر من بعد از ۱۷ سال دادخواست مهریه و طلاق داده و مدارکی پیدا کردم که نشان دهنده خیانت وی است، آیا راهی است که مهریه داده شده بازگردانده شود و مجازات خیانت زن در زمانی که تاهل دارد و در حال دریافت مهریه است چیست.
با احترام

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر، حتی در صورت اثبات خیانت زوجه، دادن مهریه ساقط نمی شود و زوجه مستحق دریافت مهر می باشد. لذا قابل استرداد نیست.

با سلام
خیانت زوجه هیچ ارتباط و تاثیری در مهریه او نداشته و در هر صورت باید پرداخت گردد
مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی هرگاه زن و مردی که بین انها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر زنا از قبیل ( تقبیل یا مضاجعه ) شوند، به مجازات شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد