دلیل عدم دریافت اظهارنامه با توجه به داشتن سامانه ثنا چیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۸ #63410502

با درود و عرض ادب؛
با توجه به شکایتی به علت بد عهدی پیمانکاری مجبور به دادخواست شدم که طرفین قرارداد برای اجهاف در حق اینجانب سنگ اندازی های متعددی انجام داده اند ، یکی از طرفین قرارداد وکیل میباشدکه اظهار مینماید اظهارنامه ای در تاریخ ۲۹ شهریور ماه ۱۴۰۰ مبنی بر فسخ قراداد برای شما ارسال شده و شماره اظهار نامه و کد رهگیری اعلام میکند ولی با توجه به اینکه سامانه ثنا دارم این اظهارنامه را دریافت نکرده ام و در کارتابلم نیست . ( ظاهرا وکلای محترم از سامانه اختصاصی خود جهت خدمات قضایی استفاده میکنند و مثل اشخاص دیگر به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمیکنند ) .
حال باتوجه به توضیحات فوق:
ایا اظهارکننده میتواند ادرس مخاطبین اظهارنامه را تغییر دهد و بجای اینکه به سامانه ابلاغ ارسال شود به صورت فیزیکی به ادرس ارسال شود؟
ترفند صورت گرفته چگونه است؟
الان من به عنوان مخاطب اظهارنامه چگونه میتوانم ثابت کنم که اظهارنامه ای برای من ارسال نشده ( شاید اظهارکننده گواهی را فراهم کند که اظهارنامه ارسال شده که اینطور نیست ) ؟؟؟؟؟

پیشاپیش از وقتی که بابت پاسخ به این سوال مینمایید کمال تشکر را دارم .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

با درود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی پیگیری نمایی

باسلام باید از طرق دفتر خدمات قضایی موضوع را پیگیری کنید

سلام
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی پیگیری نمایید.

با سلام و احترام

خیر- اظهارنامه به صورت الکترونیکی و از طریق پیامک و سامانه ثنا ابلاغ می گردد وقتی در کارتابل شما وجود ندارد بنابراین ابلاغی هم صورت گرفته است و نمی تواند مبنایی برای اطلاع شما محسوب گرددد.

با سلام ، بهتر است موضوع را از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری نمایید

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری کنید.