تبدیل وضعیت چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۹ #63375456

سلام.۶ سال به عنوان نیروی تخصصی در یکی از مراکز دانشگاه علوم پزشکی یکی از استان ها به صورت شرکتی مشغول به کارم.(ویزیت بیماران). فرزند جانباز زیر ۲۵ درصد نیز هستم. به استناد بند ذ ماده ۸۷ به دیوان شکایت کردم و رای اول و تجدید نظر رد شکایت امد. اخیرا شنیدم به استناد ماده ۴۴ برنامه ۵ ساله ۵ ام توسعه که در ابتدای استخدام (سال ۹۳) من برقرار بوده و الزامیت اجرایی داشته میتونی شکایت کنی .راهی هست؟میشه راهنمایی نمایید؟با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند با ارجاع امر به دیوان عدالت اداری و بررسی کامل موضوع از هر حیث و از هر جهت انجام و نتیجه در رای اتخاذ شده است اما باز میتوانید جهت احقاق حق خود اقدام نمایید .
( بر اساس این قانون، در تبصره ۲ بند (و) ماده (۴۴) قانون برنامه پنجم توسعه، معافیت از شرایط سنی، جنسی، تحصیلی، معدل و آزمون در سهمیه های استخدامی دستگاههای دولتی شامل همه ایثارگران بوده و با این اصلاح ابهام موجود در قانون مذکور رفع شده است )

سلام
خیر درخواست جدید شما فایده ایی ندارد

دیوان عدالت اداری فارق از جهاتی که شما تعیین میکنید جهات دیگر را نیز مورد بررسی میکند لذا اگر دادخواست شما رد شده است بنابراین طرح مجدد ان بیهوده است