چگونه می توانم حضانت فرزندان هفت و یک سال و نیمه ام را بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۶ #63365068

فرزند ۷ساله ام تمایلی به ماندن پیش مادرش ندارد چون حدود ۵ماه قبل توسط مادرش داغ شد ومن بعد از گرفتن نامه پزشکی قانونی وشکایت از همسرم به دلیل پا در میانی دیگران پرونده را به حالت تعلیق دراوردم ،همسرم اعتیاد به قلیان دارد و خود زنی می کند که از این اعمالش فیلم گرفته ام ایا می توانم با استناد به پرونده وبرگه پزشک قانونی و اظهارات فرزند ۷ساله ام و فیلمها از همسرم سلب صلاحیت کرده وحضانت فرزندانم را بگیرم؟
تشکر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام حضانت فرزندان بالای ۷ سال با پدر است و می تواند دادخواست حضانت و استرداد طفل مطرح نماید در خصوص فرزند یک و نیم سال ، باید با استناد به همین مواردی که بیان کردید باید دادخواست سلب حضانت مطرح کرده عدم صلاحیت مادر را اثبات کنید .

با سلام
چنانچه فرزند شما چه پسر باشد چه دختر ۷سال سن داشته باشد طبق قانون مدنی حضانت وی بعهده شما میباشد

اگرباهمسرتون دارید زیریک سقف زندگی می کنید ، حضانت معنا ندارد
اگرزیریک سقف نیستید ، صحت جسمانی یاتربیت اخلاقی طفل درمعرض خطرباشد ، می توانید سلب حضانت را اقدام کنید

طبق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی حضانت فرزند دختر از پایان ۷ سال تا پایان ۹ سال با پدر می باشد و فرزند پسر از پایان ۷ سال تا پایان ۱۵ سال با پدر می باشد. بنابراین نیازی به اثبات عدم صلاحیت ایشان نیست و قانون خودبخود حضانت را به شما خواهد داد