در جلسه دادگاه اگر ادعای کرد چه طور جوابش رو بدهم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۶۳ #63327255

با سلام
خانمم بعد از ازدواج مجدد بنده درخواست برگشت به خانه داد و طبق حکم دادگاه مسکن مستقل با وسایل آماده کردم و از طریق دادگاه به ایشان واگذار شد ولی همون روز اول قصد نداشت بمونه یه دوهفته بعد به بهانه سرزدن خانه پدرش رفت البته توی این دو هفته تلاش می کرد برای طلاق خودش مستقیم نمی گفت کسانی دیگر را مامور به این کار می کرد و هم تلاش داشت مدرک یه بهانه پیدا و جمع کند و چون چند بار بدون اجازه و اطلاع من می رفت بیرون یه بار بهش گفتم باید اطلاع و اجازه بگیری و یه بار هم یه صحنه سازی کرد و لباس و کیفش را توی حیاط پخش و پلا کرد و زنگ ۱۱۰ زد و ادعا کرد که این اقا از خانه بیرونم کرده و توهین و تهدیدم کرده و خوف ضرر دارم و همیشه از جاهای دیگر راهنمای می شد و بعد از رفتن ایشان باهاش تماس گرفتم بیاید خونه و اظهارنامه فرستادم نیامد و می گفت اگر شکایت کنی منم شکایت می کنم و من هم بدون توجه دادخواست تمکین دادم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . ایشان اگر ادعایی داشته باشد میبایست آن را اثبات کند .

سلام بخواهید دلیل بیاورند.

باسلام

مدعی باید دلایل ارایه کند.

بااحترام
هر ادعا باید اثبات شود

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید هر ادعلیی مستلزم اثبات می باشد .

مدعی باید ادعای خویش را به اثبات برساند

ایشون مدعی هستن و باید ادعاشون رو اثبات کنن