آیا مراحل اعتراض و طرح در تجدید نظر به طرفین اعلام میگردد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #63321331

با سلام و احترام در خصوص موضوعی از اینجانب شکایت شد که در مرداد ماه رای در شعبه ۱۱۰ کیفری شیراز مبنی بر برائت قسمتی از شکایت و ۲ سال حبس تعلیقی شد که در سامانه ثنا رای مشاهده گردید در تاریخ ۹۸/۰۹/۱۰ در خصوص این پرونده پیامی به تلفن همراه اینجانب با متن در مورد پرونده شماره ( پرونده قبلی) باردیف ۲ در شعبه ۱۱۰ کیفری شیراز رای صادر شد با توجه به رای نهایی که قبلا صادر شده امکان صدور رای مجدد از شعبه می باشد آیا امکان دارد که توسط شاکی اعتراض گذاشته شده باشد آیا مراحل اعتراض و طرح در تجدید نظر به طرفین اعلام میگردد از طریق سامانه ، لطفا راهنمایی فرمایید دلیل چه می باشد ضمنا رای جدیدی در سامانه ثنا نمی باشد

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد.
اما در صورتیکه زمان طولانی طی شده است میتوانید با مراجعه به شعبه موضوع را پیگیری نمایید.

میتوانید موضوع را از طریق دفتر شعبه بصورت حضوری پیگیری نمایید ، رای صادره و هر ابلاغی در سامانه شما درج میگردد .