دادخواست نفقه از پدر چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۷ #63318293

میخواستم بدونم برای درخواست نفقه از پدری که ۲۲ساله دخترشو از خونه بیرون کرده و هیچ حمایتی نکرده و زندگیمو تباه کرده و من سرپرستی ندارم و بدون مسکن هستم میتونم شکایت کنم

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نفقه حال قابل مطالبه است.

دادخواست مطالبه نفقه نسبت به حال را خواهید داشت ولی نسبت به گذشته حق نفقه ندارید

با سلام
بله فرزند دختر تا روز ازدواج مستحق نفقه از سوی پدر میباشد شما میتوانید علیه پدر اقامه دعوی مطالبه نفقه از طریق مراجع قانونی اقدام بفرمایید .

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. شما می تواتید دادخواست مطالبه نفقه جاری خود را بطرفیت پدرتان از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طرح در دادگاه مطرح نمائید..
طبق قانون تا زمان ازدواجتان نفقه شما بر عهده پدرتان ثابت و مسلم می باشد.
موفق باشید..

بله دختر تا ازدواج و پر تا بیست سالگی و بعد از ان درصورت تحصیل یا عدم توانایی کار کردن میتواند نفقه مطالبه کند

باسلام
اگر فرزند منبع مالی نداشت و نتوانست معیشت خود را فراهم کند، پدر در صورت داشتن توانایی مالی ملزم به تامین مخارج فرزندکبیرهستندولی نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نمی باشد

سلام نسبت به نفقه معوقه حق مطالبه نداید اما نسبت به نفقه جاری می توانید طرح دعوی کنید