از من با عنوان توهین و تهدید شکایت شده، آیا در جلسه شورا حاضر شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۸ #63315468

با سلام
من از شخصی بجرم تهدید و توهین شکایت کردم، محکومم شده حالا اون رفته از من شکایت کرده همین جرائم رو برام قید کرده جلسه رسیدگی آخر همین ماهه تو شورای حل اختلافه، آیا برم شورا یا نه؟
اگه برم امکانش هست بازداشت بشم یانه؟
هیچ مدرکیم نداره مطمئنم. فقط به تماس بسنده کرده که صدای منم نیس. در ضمن در رابطه پرونده نامشروع پیامکی با همسرمم ازش مدرک دارم و شکایت کردم اونجام شاهد دارم و محکومه.

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتما در جلسه شرکت کنید اما جلسات شورا بیشتر برای صلح و سازش میباشد نه تحقیقات یا صدور حکم عدم شرکت در جلسه اماره منفی برای شما می باشد

با سلام
بهتره در جلسه برای دفاع از خودت حاضر بشی و مستندات اونو ببینی

سلام
بهتر است در جلسه رسیدگی حاضر شوید
شورا حق بازداشت یا اخذ وثیقه ندارد
احتمالا جلسه مزبور برای صلح و سازش است و بعد از آن در صورت عدم سازش به دادسرا می رود

با سلام
بهتر است که در جلسه رسیدگی شرکت کنید چون بدون حضور شما قاضی متوجه بی اعتباری دلایل نخواهد شد فرد مذکور با توجه به دلایل فوق ووجود شاهد قادر به اثبات کردن بزه مذکور می باشد.ضمنا بزه توهین قابل طرح در شورای حل اختلاف نیست وباید دردادسرا مطرح شود اگر الزاما در شورا مطرح شده موضوع متفاوت است .در صورت کیفری بودن عنوان انتسابی در صورتی که در ابلاغ شما به همرا آوردت وثیقه قید شده باشد قرار صادر خواهد شد.