میشه به جرم استفاده غیر قانونی از دفتر مدیریت برج و زدن بنگاه بدون مجوز از ایشون شکایت کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۳۹ #63280735

با سلام و احترام
مدیر برج از دفتر برج که جزء مشاعات هست استفاده شخصی نموده است.
به این صورت که تابلو املاک در آن نصب کرده بود و کار رهن و اجاره و خرید و فروش واحدهای برج را انجام میداد و تمام حق کمیسیون رو به حساب شخصی گرفته.
قابل ذکر است که اصلا مجوز املاک از سازمان مربوطه را نداشته و به صورت غیر قانونی این کار رو انجام داده برای همین به مستاجرین با این که کمیسیون گرفته ولی قولنامه معتبر نداده است.
الان که بازرس صورت حساب آن رو میخاد از دادن صورت حساب خود داری می کنه و میگه حق خودم است.
در هیئت مدیره قبلی این معاملات در بنگاهی بیرون از برج انجام می شد و درصد مشخصی از کمیسیون به حساب برج واریز می شد.
و در آن زمان مدیر فعلی بازرس بودند و از روند خبر داشتن!
با تشکر و خسته نباشید

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان شکایت می باشد.

بلی میتونید اقدام کنید

موضوع تخلف ایشان به جهت عدم داشتن جواز کسب در محل از طریق اتخادیه مشاوران املاک قابل پیگیری ست همچنین چنانچه از ناحیه فعالیت ایشان مطالباتی برای سایر اعضا ایجاد شده است از طریق حقوقی قابل مطالبه است.

بنام خدا،امکان شکایت وجود دارد.

سلام موضوع را به اتحادیه املاک اطلاع دهید لذا قابل شکایت هم در مراجع میباشد موفق باشید

بلاسلام
بله امکان شکایت هستش