حضانت فرزند ۱ ساله با کیست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۹ #63279615

با سلام ،بنده با دختر یک ساله ام باهم زندگی میکنیم ولی به شدت از نظر مالی ومسکن در مضیغه هستم و همسرم علارقم امکانات مالی بنده و دخترم را ترک کرده واکنون درخواست داده به خاطر مشکلات مالی بنده دخترم را بگیرد
بنده نیز بخ دلیل مشکلاتی که دارم تصمیم گرفتم دخترم را به او بدهم ایا ممکن است قاضی قبول نکند؟ و بگوید حضانت تا ۷ سال با مادر میباشد

مشاوره حقوقی خانواده
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام،با طرح دعوای حضانت توسط شوهر و قبول شما،حضانت فرزند به پدر سپرده می شود.

سلام
حضانت فرزند تا ۷ سالگی بر عهده مادر میباشد

سلام وقت بخیر
حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر میباشد.

باسلام. وفق قانون تا ۷ سالگی حضانت با مادر است مگر اینکه دلیلی مبنی بر سلب حضانت ایشان وجود داشته باشد.

سلام و احترام؛

حضانت تا هفت سالگی با مادر میباشد و پرداخت نفقه فرزند هم با پدر میباشد.

درصورتی که تمایل به نگهداری از فرزند دارید میتوانید دادخواست مطالبه نفقه فرزند را مطرح کنید.

درصورتی که به دلیل مشکلات نمیخواهید از فرزندتان نگهداری کنید میتوانید بصورت توافقی فرزند را به پدر بدهید و اوقاتی را تعیین کنید که فرزند را ملاقات کنید.

اگر شما صلاحیت نگهداری از فرزند را نداشته باشید یا با همسرتان توافق کرده باشید دادگاه حضانت را به پدر واگذار خواهدکرد.

سلام
حضانت تا هفت سالگی با مادر میباشد
اما چنانچه خود نیز موضوع را پذیرفته باشید و به علت مشکلاتی که فرمودین قادر به نگهداری از فرزند نباشید دادگاه ممانعتی در خصوص تحویل فرزند به پدر نمی نماید و شما میتوانید بصورت توافقی درخواست تعیین اوقات معینی برای ملاقات با طفل را بدهید

حضانت تا هفت سالگی با مادر می باشد .