آیا برای تعیین میزان اجرت المثل قیمت سال آخر کارشناسی شده برای کل دوران تصرف ملاک است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۱ #63278728

سلام خدمت اساتید محترم. آیا برای تعیین میزان اجرت المثل قیمت سال آخر کارشناسی شده برای کل دوران تصرف ملاک است یا قیمت هر سال با توجه به شاخص آن سال _ آیا خواسته خسارت تاخیر تادیه از زمان مشخص شدن میزان اجرت المثل تا زمان اجرای رای وجاهت قانونی دارد _ آیا درخواست خسارت تاخیر تادیه بدون تقدیم دادخواست و براساس اعلام در یک لایحه در روند دادرسی قابل قبول است یا باید دادخواست مجدد تنظیم شود

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر این موضوع از طریق کارشناس برای سال های مختلف لحاظ خواهد شد

با سلام
شما می توانید جدا گانه هم درخواست تادیه ی خسارت بدهید واجرت المثل هر ساله باید حساب شود

درود
هر سال محاسبه می شود میزان اجرت المثل به موجب دادخواست اصلی یا جدا از آن هم می توانید خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کنید.

درود
خسارت تاخیر از زمان ثبت دادخواست تا زمان اجرا ،و اجرت المثل هر سال جداگانه محاسبه میشود.

پرداخت اجرت المثل در هرسال جداگانه کارشناسی میشود و بعد جمع میشود.خسارت تاخیر تادیه هم از زمان تقدیم دادخواست در صورت مطالبه ی شما حساب میشود که نیاز به تقدیم دادخواست جداگانه ای نیست و ذیل دادخواست اصلی ذکر میشود