فاکتوری از وسایلم ندارم که همسرم به خونه پدریش برده ،حتی شاهدم ندارم چجوری وسایلم را برگردونم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۱ #63268990

باسلام و عرض ادب،من زوج هستم و همسرم بخاطر اینکه منزل ما کوچیکه و جا نداره، بیشتر وسایل را به خانه پدری خودش که بزرگ هست برده و میگوید اونجا باشه بهتره،حالا ایشون میخاد ازمن جدابشه و من فاکتوری از وسایلم ندارم ک همسرم به خونه پدریش برده ،حتی شاهدم ندارم باید چجوری وسایلم را برگردونم ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

بدون دلایل و مستندات نمی‌توانید ادعای خود را اثبات کنید.

با سلام.
ابتدا اظهارنامه ارسال کنید.
در قدم بعدی میتوانید دادخواست استرداد اموال مطرح نمایید و تنها مستند شما بنابر توضیحاتتون، سوگند دادن همسرتان می باشد.

سلام ، دادخواست استرداد وسایل مطرح کنید در صورت انکار زوجه میتوانید تقاضای سوگند کنید ولی در صورتی که همسر شما سوگند یاد کند وسایل برای اوست دعوای شما رد میشود .

باسلام
در صورت عدم وجود مدارک کافی مبنی بر مالکیت شما حصول نتیجه ممکن نیست

با سلام،دادخواست استرداد وسایل دهید اگر فاکتور ندارید به شهادت شهود استناد کنید.

با سلام
درخواست استرداد اموال صرفا از طریق اثبات مالکیت شما امکان پذیر بوده در غیر اینصورت حصول نتیجه در پی نخواهد داشت