از بانک متخلف به کجا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۶۰ #63248846

با سلام،در سال ۹۷ همسرم بدون اجازه و اطلاع اینجانب به بانک کرده و دسته چک اینجانب را تحویل گرفته و با استفاده از آن از افراد مختلف کلاهبرداری نموده که با طرح شکایت کلاهبرداریش محرز شد و الان در زندان بسر میبرد، اما افرادیکه که چک اینجانب را دارن علیه اینجانب اجراییه و حکم جلب گرفته اند که درخواست ابطال عملیات اجرایی داده ام که در مرحله رسیدگی میباشد،اکنون سوالی که برایم مطرح است اینست که آیا میتوانم علیه بانک طرح دعوا بکنم باتوجه به اینکه در این مدت دچار خسارت عرضی و آبرویی و همچنین مالی فراوانی شده ام؟ و اگر میتوانم بکجا باید شکایت بکنم دادگاه یا بازرسی بانک یا دیوان عدالت اداری،؟ و آیا اصلا بانک مسئول خسارتهای وارد شده بر من است یا نه؟ باتشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر چک را شما نگرفته (از بانک)، و امضاء نکرده اید بله بانک و کارمند خاطی مکلف به جبران خسارت شما می‌باشند و با همسر شما هردو تضامنی مسئولند.

اگر امضا مربوط به شما نیست می توانید ادعای جعل نمایید

سلام اگه امضاء چک متعلق به شما نیست ادعای جعیلت نمائیدئ با اثبات این موضوع که امضاء کنند ه((صادر کننده)) چک شما نبوده شما بری الذمه خواهی شدوهمسر شما برای تحویل گرفتن دسته چک به بانک مراجعه نموده ایرادی ندارد ولی اگه به جای شما درخواست دسته چک را امضاء کرده بانک تخلف نموده است

سلام وقت بخیر
در صورتی که امضا مورد تایید شخص شما نمیباشد میتوانید ادعای جعل را در دادسرا مطرح نمایید

سلام
در مورد تخلف کارمند مورد نظر بانک باید به قسمت سرپرستی مراجعه کنید، این موضع علیه کارمند بانک در دادسرا مطرح کنید

سلام چنانچه بانک اقدام به تحویل چک به غیر از شما نموده شما میتوانید به سرپرستی بانک (بازرسی) اعلام وبافرد خاطی برخورد خواهدشد موفق باشید

باسلام
بله احتمال هست که امضای شما در بانک جعل شده
شما میتوانید به بازرسی بانک مراجعه کنید
وامضای شما که بروی چک زده شده اگر جعلی است ادعایی جعلی بودن کردن و ارجاع به کارشناس