آزار جنسی کودک الان قابلیت پیگیری قانونی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۹۴ #63244082

سلام. دختر ۲۵ ساله ای هستم و در ۶ سالگی مورد تعرض دو نفر از اعضای فامیل قرار گرفته ام. این راز رو حدود بیست سال نگه داشتم تا اینکه دختر خاله ام مورد مشابه خودش رو برام تعریف کرد و متوجه شدیم که الان حداقل ۳ نفر هستیم با یک مشکل یکسان.... به نظرتون شهادت ۳ تا دختر کاری از پیش میبره؟ اصلا راهی هست که کمی آلام روحی ما کمتر بشه با تاوان دادن اونها؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه از این اتفاق سالها میگذرد و با گذشت زمان مدارک و علایم از بین رفته است به سختی میتوانید ازار و اذیت را اثبات کنید اما با توجه به اینکه ۳ نفر مورد تعرض قرار گرفته اید میتوانید برای قاضی شرح دهید تا قاضی به یقین برسد زیرا یکی از موارد اثبات علم قاضی است. اگر بتوانید مدرکی علیه ایشان به دست بیاورید بهتر است. نگذارید جمعیت این افراد و آسیب های روحی وارده به شما زیاد شود.

سلام
متاسفانه مشمول مرور زمان شده و قابل پیگیری نیست
مگر اینکه ادعا کنید ۱۰ سال پیش این اتفاق افتاده است