توافق های طرفین آیا بعد از طلاق قابل برگشت هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۸ #63209465

اگر زوجه تفاهم کند در طلاق تفهامی که فرزندش را به هیچ عنوان نمیخواهد ببیند پسر ۷ ساله خود را دوست ندارد ملاقات کند آیا بعد از طلاق با اینکه شرط طلاق تفاهمی ندیدن فرزند بوده آیا بعد از طلاق تفاهمی میتواند درخواست ملاقات فرزند را خواستار بشود

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله حق ملاقات دارد.

حق ملاقات با فرزند جز استثناهای توافق های زوجین حین انعقاد طلاق است و دادگاه میتواند با در نظر گرفتن مصلحت طفل حکمی خلاف توافق به عمل آمده صادر نماید. شما میتوانید با ارائه ی دلایل و اثبات محق بودن خود در دیدار با فرزند از محکمه حق ملاقات با طفل را درخواست نمایید.

سلام امکان طرج چنین دعوایی را دارا می باشد و تصمیم گیری در این خصوص با مرجع رسیدگی است و ممکن است دادگاه رای بر ملاقات صادر نماید

با سلام
توافق زوجین برای حضانت در طلاق توافقی و غیر آن معتبر و لازم الاجراست ولی در آینده اگر بتوان برای دادگاه ثابت کرد که مصلحت طفل، سلامت یا تربیت او در معرض خطر است و برای دادگاه ثابت شود، حتی اگر قبلا توافقی بوده باشد ملاک برای دادگاه رعایت مصلحت طفل است.
بنابراین اگر زوجه بعد از طلاق تقاضای ملاقات طفل را مطرح کند و دادگاه آن را به مصلحت طفل بداند .میتواند با طفل ملاقات کند
موفق باشید

سلام
گرچه باید نسبت به توافقات عمل نمود اما میتوانید دادخواست ملاقات فرزند را مطرح نمایید