گرفتن حکم تخلیه برای مستاجری که اجاره پرداخت نمیکند چقدر طول میکشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۱۴۴ #63207

سلام
٦ ماه به پایان قرار داد اجاره ملکی باقی مانده، مستاجر اجاره پرداخت نمیکند و پول پیش هم متاسفانه کافی نیست و به اندازه اجاره بهای یک ماه هست
قرارداد اجاره مسکونی است ولی ملک موقعیت اداری دارد و به عنوان شرکت از ان استفاده میشود
٢ ماه اجاره پرداخت نکرده و گفته تا پایان قرارداد هم اجاره نمیدهد و در پایان تسویه میکند
میخواستم بپرسم از انجایی که ٦ ماه به پایان قرارداد مانده گرفتن حکم تخلیه چقدر طول میکشد؟ ٢،٣ماهه میشه حکم تخلیه گرفت؟
به نظر شما از طریق شهرداری اقدام بشه بهتر است یا نه؟ (چون در ملک مسکونی تجارت میکنند)

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مستاجر دو ماه از اجاره را پرداخت نکرده است اگر یک ماه دیگر هم اجاره را پرداخت نکردند موجر میتواند دستور تخلیه را از طریق شورای حل اختلاف دریافت کند که در این صورت کمتر از یک هفته ملک تخلیه خواهد شد.