شهادت تلقینی به چه معناست؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲,۳۶۲ #63193252

با سلام
اظهارات شاهد تلقینی بوده است به معنی چیست؟ شهادت تلقینی چه تاثیری دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به شهادتی که از پیش به او گفته‌اند که در نزد محکمه چه چیزی را شهادت بدهد، گفته می‌شود؛ همچنان این نوع از شهادت یعنی شهادت تلقینی در نزد محاکم فاقد اعتبار می‌باشد.

موفق باشید

شهادت تلقینی یعنی طرف شاهد ماجرا نبوده و به وی گفته اند چه بگوید.این شهادت نزد محاکم فاقد اعتبار است.

بادرودوسلام شهادت تلقینی درمراجع قضایی فاقد ارزش و اعتبار می باشد.

سلام یعنی واقعی نبوده و قبلا کسی به او گفته این حرفها را بزند

با سلام و درود . به این معناست که شاهد را وادار به شهادت کرده اند .

با سلام و احترام
تلقین: فهماندن،یاد دادن،آموختن. شهادتی که شخص ناظر و شاهد نبوده و چنین شهادتی دارای اعتبار و موثر در دعوا نیست.

به زبان ساده یعنی به شاهد گفته اند چه بگوید.این نوع شهادت اعتبار قانونی و شرعی ندارد